Izdelava spletnih trgovin po meri

Spletna trgovina ni več le dodaten kanal prodaje, temveč postaja eden izmed ključnih elementov prihodnosti trga in poslovanja nasploh

Zakaj nam zaupati izdelavo spletne trgovine?

Uporabniška izkušnja po meri

Uporabniška izkušnja po meri

Na podlagi vaših vizij ter analize trga oblikujemo spletne trgovine po meri, ki so kupcom prijazne

Enostavno upravljanje e-trgovine

Enostavno upravljanje e-trgovine

Enostaven CMS sistem vam omogoča samostojno urejanje vsebin in izdelkov

Optimizacija spletne trgovine + Oglaševanje

Optimizacija spletne trgovine + Oglaševanje

Pomagamo vam izbrati najprimernejše načine in kanale komuniciranja

Potek izgradnje uspešne spletne trgovine

Individualni razgovor + Izdelava koncepta

Naj bo kava v živo ali virtualna, ta izraža naš posluh za vaše ideje. Ker razumemo, da digitalni svet od vas zahteva veliko vprašanj na katera nimate še odgovora vam naša ekipa predstavi celoten proces, ki je potreben za dosego ciljev. Naš cilj je, da vam v začetni fazi predstavimo morebitne ovire ter načine kako lahko pristopimo do rešitve, ki je vsekakor prilagojena vašim željam

Analiza trga + Oblikovanje uporabniške izkušnje

Po uvodnem razgovoru na podlagi vaših želja, analize konkurenčnosti na trgu ter naših izkušenj začrtamo cilje. Nato oblikovalci prevzamejo vlogo in korak po koraku izdelajo grafično podobo vaše spletne strani. Pomembno je poudariti, da se to dogaja pod eno streho in v sodelovanju z programerji kar je ključno, če ne želimo šuma v komunikaciji. Idejo in koncept vam nato predstavimo ter jo skupaj uskladimo dokler ne ustreza zastavljenim ciljem

Razvoj + Vnos izdelkov, opisa, fotografij

Po uskladitvi strategije pristopa in zahtevnosti UI/UX dizajna spletne trgovine, nato delo prevzame naša izkušena ekipa programerjev. V tej fazi je cilj, da so uporabljene najnovejše tehnologije in standardi, tako da je vaša spletna trgovina prilagojena mobilnim napravam in optimizirana za iskalnike, kar pripomore k večjemu številu obiskovalcev na spletni trgovini. Sledi pošiljanje teste povezave preko katere pridobite dostop za urejanje izdelkov, fotografij ter opisov

Izobraževanje + Objava (Going-live)

Ker je pomembno, da vašo spletno trgovino ohranjate osveženo vas pred objavo naučimo, kako lahko samostojno urejate in dodajate nove izdelke ter oblikujete prodajne akcije. Po opravljenem preizkusu v testnem okolju je vaša spletna trgovina pripravljena za prodajo! In ker se zavedamo, kako pomembna je varnost in zanesljivost vaše spletne trgovine, bomo od te faze naprej skrbeli za redno vzdrževanje in varnostne kopije, da boste lahko brezskrbno opravljali svoje delo

Zakaj je izdelava spletne e-trgovine po meri ključnega pomena?

Naša agencija ponuja prilagojene rešitve za spletno trgovino, ki ustrezajo potrebam tako manjših kot večjih podjetij. Pristop temelji na zagotavljanju hitrih in cenovno ugodnih rešitev za manjša podjetja, obenem pa ponujamo tudi personalizirane in unikatno prilagojene spletne trgovine za večja podjetja, ki si želijo izstopati iz konkurence - Carpediem d.o.o.

Naše reference

Pogosta vprašanja

Najbolje je, da se dogovorimo za individualni sestanek. Tako si za vas vzamemo čas in na podlagi vaših želja ter ciljev izdelamo učinkovito spletno strategijo.

Ker izdelujemo spletna mesta po meri je nemogoče postaviti enotno ceno, ki bi ustrezala vsem željam naročnikov. Kakovostna spletna stran je investicija, ki je ob pravilem pristopu zelo hitro povrnjena. Cena je torej odvisna zahtevnosti ter kompleksnosti projekta zato jo skupaj z vami določimo po individualnem razgovoru. 

Čas izdelave spletne strani je odvisen od kompleksnosti projekta. Povprečen čas izdelave od roka, ko pridobimo vse materiale in dokočno izbrano spletno strategijo je med 20 in 35 delovnih dni. Za izdelavo spletne trgovine je rok okrog 60 dni. Za kompleksnejše rešitve, ki zahtevajo več časa po dogovoru.

Pri nas ne uporabljamo Wordpress predlog saj spletna mesta izdelujemo posebej za določenega naročnika in so unikatno zasnovana od zač etka na podlagi naprednejšega Drupal sistema, ki ga npr. uporablja tudi podjetje Tesla - www.tesla.com. Razlika med spletno stranjo po meri in WordPress predlogo je v tem, da spletna stran po meri ponuja večjo prilagodljivost, edinstvenost in optimizacijo, medtem ko WordPress predloga ponuja cenejšo in enostavnejšo izdelavo, ki pa na dolgi rok ni najboljša izbira.

Če želite objaviti svojo spletno mesto na internetu, potrebujete poleg gostovanja tudi domeno. Domena namreč predstavlja unikaten spletni naslov (URL), preko katerega vas bodo uporabniki lahko našli ter dostopali do vašega spletnega mesta. Primer domene: www.google.si

Seveda. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene kot npr. com / .net / .org / .io / .it . Poleg tega vam lahko odpremo tudi unikaten elektronski naslov kot npr. ime@podjetje.si.

Gostovanje in domena sta dva ločena pojma, ki pa sta nujno potrebna za objavo spletnega mesta na internetu. Gostovanje predstavlja storitev, ki s pomočjo zakupljenega prostora na strežniku omogoča nenehno prikazovanje (24h/dan) spletne strani ali trgovine v internetu. Domena predstavlja drugi del te enačbe in pomeni unikaten URL naslov, preko katerega obiskovalec lahko dostopa do spletnega mesta. (www.ime-podjetja.si)

Izbira ustreznega paketa gostovanja je odvisna od zahtevnosti vaših potreb. V osnovi velja pravilo, da zahtevnejše spletno mesto potrebuje tudi zahtevnejši paket gostovanja. Npr. Spletna trgovina potrebuje zaradi obdelave in shranjevanja v podatkovno bazo zmogljivejši strežnik in več zakupljenega prostora za shranjevanje. Če imate pomisleke lahko stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo pri izbiri svetovala in pomagala izbrati najprimernejšo rešitev.

Žal neobdelanih fotografij v osnovi ne pošiljamo, saj so te zajete v delovnem formatu (RAW). Ta format ni namenjen končnemu ogledu tako, da je za to potreben ustrezen program za urejanje fotografij, ki pa ga večina nima. Neobdelane fotografije vam lahko po dogovoru posredujemo preko posebne spletne povezave, kjer lahko izberete željene preden te kasneje primerno obdelamo, da sledijo zastavljenim ciljem.

Zakaj nam zaupa toliko uspešnih podjetij?
  1. Ker že več kot 25 let združujemo kreativne vizije in tehnologijo, da bi blagovnim znamkam pomagali rasti v dobi digitalne preobrazbe.
  2. Ker se vam posvetimo in svetujemo v vseh korakih od zasnove do realizacije projekta.
  3. Ker naša ekipa strokovnjakov poskrbi za vse kar potrebujete na enem mestu.
  4. Ker iščemo poslovne partnerje s katerimi dolgoročno gradimo uspešne zgodbe.
  5. Zanesljiva ter odzivna pomoč na daljavo.
Pokličite nas