PPC Google Ads oglaševanje

Google Ads oglaševanje je vodilni kanal digitalnega oglaševanja, ki s pomočjo zakupa ključnih besed v iskalnem omrežju(Search), oglaševanja v prikaznem omrežju(Display) ter oglaševanja na YouTube omogoča dostop do milijonov uporabnikov po vsem svetu

V oglaševanje moramo investirati premišljeno ...

Povečajte št. obiskov spletne strani

Povečajte št. obiskov spletne strani

Naj se vaši oglasi prikažejo le, ko uporabniki iščejo vašo rešitev

Prejmite več telefonskih klicev

Prejmite več telefonskih klicev

Cilj oglaševanja na socialnih omrežijh je grajenje in povečanje prepoznavnosti podjetja

Povečajte število obiska e-trgovine

Povečajte število obiska e-trgovine

Za vas definiramo vsebinski marketing ter kanale s katerimi dosežemo vašo ciljno skupino

Potek uspešne Google Ads PPC strategije

Individualni razgovor + Izdelava strategije

Na individualnem sestanku pridobimo informacije o vaših ciljih, ciljnem občinstvu ter trenutnih marketinških prizadevanjih. Na podlagi teh informacij oblikujemo učinkovito oglaševalsko strategijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Predstavimo vam različne možnosti oglaševanja in svetujemo glede najprimernejšega pristopa za dosego vaših ciljev. Naš cilj je zagotoviti jasen načrt, ki bo izpolnil vaše želje in pričakovanja

Analiza + Izbor ključnih besed

V naslednji fazi se osredotočimo na analizo in izbor ključnih besed za vašo oglaševalsko kampanjo. S pomočjo oglaševalskih orodij opravimo temeljito analizo konkurence in poiščemo najboljše ključne besede za vaše področje. Preučimo obseg iskanja, vključno z različnimi tipi ključnih besed, kot so Broad (širok), Exact (točen) in Phrase (besedna zveza). Z odkritimi novimi ključnimi besedami izboljšamo učinkovitost kampanje. Hkrati pregledamo negativne besede, da preprečimo prikazovanje oglasov za neželene izraze. Naš cilj je optimizirati seznam ključnih besed za doseganje najboljših rezultatov v vaši oglaševalski kampanji

Izdelava oglasov

V tej fazi se natančno posvetimo izdelavi besedilnih oglasov, ki bodo del vaše Google Ads kampanje. Naša ekipa združuje tehnično znanje s kreativnim pristopom, da ustvari besedilne oglase, ki bodo ujeli pozornost med konkurenco. Vsak oglas je temeljito prilagojen ciljnim ključnim besedam in iskalnim poizvedbam vaše ciljne publike, kar zagotavlja najboljšo možno uspešnost vaše oglaševalske kampanje. Naš cilj je doseči popolno ravnovesje med tehnično optimizacijo in kreativno privlačnostjo

Spremljanje, optimizacija + Analiza

Na koncu pa redno spremljamo vašo oglaševalsko kampanjo in nenehno optimiziramo oglase za doseganje najboljših rezultatov. Z analizo podatkov prepoznamo priložnosti za izboljšave in prilagodimo oglase glede na njihovo učinkovitost, kar zagotavlja največjo donosnost vaše naložbe v oglaševanje. Vaše oglase nenehno prilagajamo, da dosegajo najboljše delovanje in zadovoljujejo vaše cilje

Zakaj naša agencija izstopa s kakovostno storitvijo Google Ads oglaševanja?

Za vašo blagovno znamko je pravi čas, da zablesti na digitalnem odru. S pravilno strategijo Google Ads in usklajenih platform, kot so YouTube, Google Display Network in Google Play bomo vašo prepoznavnost dvignili na višjo raven. Na lokalni ravni, kjer se naša pozornost usmerja v posebne trge vam odpiramo vrata do več kot milijona potencialnih strank, ki jih bomo ciljno nagovarjali. Pri tem ne smemo pozabiti možnosti na globalni ravni, kjer lahko statistično Google doseže že več kot pet milijard edinstvenih uporabnikov po vsem svetu. To število odraža izjemno širino občinstva, ki ga lahko nagovarjamo, omogoča pa tudi, da vašo unikatno zgodbo delimo s številnimi potencialnimi strankami po celem svetu.

Naša marketinška strategija je premišljena in usmerjena v analizo ciljne skupine ter izbiro ključnih besed, ki bodo postavile vaše sporočilo pred prave oči. Izvajamo ciljno usmerjene PPC kampanje, ki ne le povečajo prepoznavnost vaše blagovne znamke, temveč prinašajo tudi pozitivne in merljive rezultate. Donosnost naložb (ROAs) je naša skrb, saj želimo, da vaša blagovna znamka zasije na najsvetlejši način. Skupaj bomo naredili prve korake k uspehu na digitalnem trgu.

Prednosti sodelovanja z nami.

Strateško usmerjeno občinstvo

Naša oglaševalska ekipa pristopa k vsaki kampanji s strateškim pristopom, da doseže pravilno ciljno publiko in zagotovi, da sporočilo pristane pri pravih očeh in ušesih. To pomeni, da se oglasi prikažejo ljudem, ki so najverjetneje zainteresirani za vašo ponudbo hkrati pa izključuje tiste, ki bi se lahko zanimali za drugačno vizijo.

Natančno ciljanje

S pomočjo naprednih analitičnih orodij in algoritmov za ciljanje ustvarjamo natančne segmentacije, ki temeljijo na obnašanju uporabnikov. Na primer, če prodajate športno opremo, bomo ciljali na ljudi, ki iščejo besede, povezane s športom in opremo. To izboljšuje donosnost naložb, saj se oglasi prikažejo prav tistim, ki jih zanimajo.

Inovativne oglaševalske rešitve

Ponujamo raznolik nabor oglaševalskih formatov, od interaktivnih oglasov do dinamičnih vsebin kot npr foto in video vsebin v sklopu našega Digitalnega Laboratorij vsebin. Tako lahko vašo blagovno znamko predstavimo na zanimiv in privlačen način, kar povečuje možnosti za privabljanje in vključevanje občinstva.

Kontinuirano merjenje in prilagajanje

Naša agencija aktivno spremlja in analizira uspešnost kampanj. Sledimo torej, katere ključne besede prinašajo najboljše rezultate in temu primerno prilagajamo strategijo z namenom izboljšanja donosnosti naložbe.

Celostna digitalna prisotnost

Z sinhronim vključevanjem drugih digitalnih platform zagotavljamo, da bo vaša blagovna znamka izpostavljena na različnih digitalnih kanalih. To pomeni, da bomo vašo blagovno znamko promovirali ne le preko Googla, ampak tudi na drugih platformah, kot so YouTube in Google Play, za večjo prepoznavnost.

Z upoštevanjem teh ključnih vidikov, vključno z natančnim ciljanjem, izbrano ciljno skupino in uporabo relevantnih ključnih besed, bomo zagotovili, da bodo vaše Google Ads kampanje usmerjene k pravim ljudem, ki iščejo prav tisto, kar ponujate. To je ključnega pomena za doseganje najboljših rezultatov in maksimiranje uspeha vašega podjetja.

Kako vam lahko različni Google Ads pristopi pomagajo do željenih ciljev?

Oglaševalske akcije v iskalnem omrežju (Search)

Iskalno omrežje nam omogoča prikazovanje tekstovnih oglasov preko v naprej izbranih ključnih besed. To deluje tako, da ko stranka vpiše iskano ključno besedo v googlov iskalnik ta ponudi relevanten oglas. Na primer, če vpišemo besedo “Kavomat” se bodo prikazali oglasi, ki so oglaševani preko te ključne besede.

Glede na področje podjetja najprej izvedemo podrobno analizo ključnih besed in nato kreiramo besedilne oglase, ki so sestavljeni iz naslova, opisa in povezave na želeno spletno mesto. Ta tip oglasov omogoča tudi dodajanje razširitev, kot so dodatne povezave, klicne številke, lokacije, ocene in podobno, kar nudi dodatne informacije in poveča možnost, da uporabnik klikne na vaš oglas. Nastavimo lahko tudi ciljanje specifične lokacije, kar je še posebej koristno za lokalne podjetnike.

Oglaševalske akcije v prikaznem omrežju (Display)

To so oglasi, ki poleg naslova vsebujejo še slike, video ali animacije in poziv k akciji (CTA - Call to action). Prepoznamo jih po tem, da imajo v zgornjem desnem kotu moder znak X za zaprtje oglasa, ki nam prikaže, da gre za Google oglas in ponudi dodatne opcije.

Prikazujejo se na različnih spletnih mestih, mobilnih aplikacijah in video platformah, ki imajo na svojih straneh vključen Google Ads program za prikazovanje oglasov. Na primer raznih portalih z novicami, blogih, spletnih trgovinah, itd.

Najbol pogosto se jih uporablja za ponovno trženje “remarketing” uporabnikom, ki so že obiskali vašo stran in povečanje vaše prepoznavnosti.

Video oglaševanje in YouTube

Google YouTube oglaševanje nam omogoča prikazovanje video oglasov na platformi YouTube. Oglasi se lahko prikazujejo pred, med ali po videoposnetkih. Opcije vključujejo TrueView oglase, ki omogočajo gledalcem, da oglas preskočijo in Bumper oglase, ki so krajši in vendar jih ni mogoče preskočiti. Ciljamo lahko glede na občinstvo, interese, demografske podatke in ostale vedenjske vzorce. Izvedba poteka tako, da se ustvari račun v Google Ads, naloži video oglase, cilja občinstvo, določi proračun in spremljanja uspešnosti kampanj za optimizacijo rezultatov.

Video je potrebno posneti, zmontirati prilagoditi format po priporočilih in naložiti. Poskrbeti moramo, da je posnetek visoke kvalitete in ima jasno in jedrnato sporočilo z pozivom k akciji (CTA) saj je čas posnetka omejen. Priporočeno je dodati tudi podnapise.

Naše reference

Pogosta vprašanja

Najbolje je, da se dogovorimo za individualni sestanek. Tako si za vas vzamemo čas in na podlagi vaših želja ter ciljev izdelamo učinkovito spletno strategijo.

Ker izdelujemo spletna mesta po meri je nemogoče postaviti enotno ceno, ki bi ustrezala vsem željam naročnikov. Kakovostna spletna stran je investicija, ki je ob pravilem pristopu zelo hitro povrnjena. Cena je torej odvisna zahtevnosti ter kompleksnosti projekta zato jo skupaj z vami določimo po individualnem razgovoru. 

Čas izdelave spletne strani je odvisen od kompleksnosti projekta. Povprečen čas izdelave od roka, ko pridobimo vse materiale in dokočno izbrano spletno strategijo je med 20 in 35 delovnih dni. Za izdelavo spletne trgovine je rok okrog 60 dni. Za kompleksnejše rešitve, ki zahtevajo več časa po dogovoru.

Pri nas ne uporabljamo Wordpress predlog saj spletna mesta izdelujemo posebej za določenega naročnika in so unikatno zasnovana od zač etka na podlagi naprednejšega Drupal sistema, ki ga npr. uporablja tudi podjetje Tesla - www.tesla.com. Razlika med spletno stranjo po meri in WordPress predlogo je v tem, da spletna stran po meri ponuja večjo prilagodljivost, edinstvenost in optimizacijo, medtem ko WordPress predloga ponuja cenejšo in enostavnejšo izdelavo, ki pa na dolgi rok ni najboljša izbira.

Če želite objaviti svojo spletno mesto na internetu, potrebujete poleg gostovanja tudi domeno. Domena namreč predstavlja unikaten spletni naslov (URL), preko katerega vas bodo uporabniki lahko našli ter dostopali do vašega spletnega mesta. Primer domene: www.google.si

Seveda. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene kot npr. com / .net / .org / .io / .it . Poleg tega vam lahko odpremo tudi unikaten elektronski naslov kot npr. ime@podjetje.si.

Gostovanje in domena sta dva ločena pojma, ki pa sta nujno potrebna za objavo spletnega mesta na internetu. Gostovanje predstavlja storitev, ki s pomočjo zakupljenega prostora na strežniku omogoča nenehno prikazovanje (24h/dan) spletne strani ali trgovine v internetu. Domena predstavlja drugi del te enačbe in pomeni unikaten URL naslov, preko katerega obiskovalec lahko dostopa do spletnega mesta. (www.ime-podjetja.si)

Izbira ustreznega paketa gostovanja je odvisna od zahtevnosti vaših potreb. V osnovi velja pravilo, da zahtevnejše spletno mesto potrebuje tudi zahtevnejši paket gostovanja. Npr. Spletna trgovina potrebuje zaradi obdelave in shranjevanja v podatkovno bazo zmogljivejši strežnik in več zakupljenega prostora za shranjevanje. Če imate pomisleke lahko stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo pri izbiri svetovala in pomagala izbrati najprimernejšo rešitev.

Žal neobdelanih fotografij v osnovi ne pošiljamo, saj so te zajete v delovnem formatu (RAW). Ta format ni namenjen končnemu ogledu tako, da je za to potreben ustrezen program za urejanje fotografij, ki pa ga večina nima. Neobdelane fotografije vam lahko po dogovoru posredujemo preko posebne spletne povezave, kjer lahko izberete željene preden te kasneje primerno obdelamo, da sledijo zastavljenim ciljem.

Zakaj nam zaupa toliko uspešnih podjetij?
  1. Ker že več kot 25 let združujemo kreativne vizije in tehnologijo, da bi blagovnim znamkam pomagali rasti v dobi digitalne preobrazbe.
  2. Ker se vam posvetimo in svetujemo v vseh korakih od zasnove do realizacije projekta.
  3. Ker naša ekipa strokovnjakov poskrbi za vse kar potrebujete na enem mestu.
  4. Ker iščemo poslovne partnerje s katerimi dolgoročno gradimo uspešne zgodbe.
  5. Zanesljiva ter odzivna pomoč na daljavo.
Pokličite nas