1000+ projektov in 25 let izkušenj

Če ste eden izmed tistih, ki ne preberejo celotne strani temveč gredo z miško direktno na predstavitev sporočila ter referenc, tukaj je povzetek:

Ljudje, s katerimi komuniciramo

Dobrodošli pri Carpediem, vašem partnerju za digitalne rešitve! Z več kot 1.000+ projekti in 25 let izkušenj v izdelavi spletnih strani, trgovin in aplikacij po meri vam pomagamo doseči vaše ciljne stranke in zgraditi močno spletno prisotnost. Naša zavezanost je resnično razumeti vaše potrebe in vam zagotoviti vrhunske rešitve za povečanje poslovanja. Za nas ni nič nemogoče!  Poleg omenjenega vam k povečanju obiska in konverzij spletnega mesta pomagamo z:

 

  • Digitalnim laboratorijem vsebin (#photo #video #copywriting #translating)
  • Registracijo spletnih domen
  • Gostovanjem in elektronsko pošto na naših strežnikih, ki so locirani v Sloveniji
  • Vzdrževanjem in nadgradnjo izdelanih projektov pod našim vodstvom
  • PPC digitalnim marketingom

 

Ljudje, s katerimi delamo

Pri Carpediem cenimo vašo strast in vizijo. Naša ekipa strokovnjakov se bo individualno posvetila vašemu projektu in skupaj bomo uresničili vaše sanje. Naša odzivnost, strokovnost in zanesljivost so ključni elementi, ki nas ločijo od ostalih ponudnikov, ki v ospredje postavljajo količino. Spletna mesta gradimo na naprednješem sistemu Drupal, ki omogoča izjemen scale up, ko si to zaželite in brez nepotrebnih nevšečnosti. Prepustite nam gradnjo vaše digitalne poti, mi pa poskrbimo za vaš uspeh.

Ljudje, ki jih zaposlujemo

Pridružite se Carpediem ekipi, kjer ustvarjamo magijo! Iščemo kreativne, radovedne in strastne posameznike, ki bodo doprinesli svoje ambiciozne ideje. Skupaj gradimo delovno okolje, kjer se zabavamo, sodelujemo in soustvarjamo inovativne projekte. Postanite del naše zgodbe in skupaj bomo napisali nove.

 

Carpediem d.o.o. / www.internetstortive.com - Skupaj ujemimo trenutek in soustvarimo vašo digitalno prihodnost!

Naše reference

Pogosta vprašanja

Najbolje je, da se dogovorimo za individualni sestanek. Tako si za vas vzamemo čas in na podlagi vaših želja ter ciljev izdelamo učinkovito spletno strategijo.

Ker izdelujemo spletna mesta po meri je nemogoče postaviti enotno ceno, ki bi ustrezala vsem željam naročnikov. Kakovostna spletna stran je investicija, ki je ob pravilem pristopu zelo hitro povrnjena. Cena je torej odvisna zahtevnosti ter kompleksnosti projekta zato jo skupaj z vami določimo po individualnem razgovoru. 

Čas izdelave spletne strani je odvisen od kompleksnosti projekta. Povprečen čas izdelave od roka, ko pridobimo vse materiale in dokočno izbrano spletno strategijo je med 20 in 35 delovnih dni. Za izdelavo spletne trgovine je rok okrog 60 dni. Za kompleksnejše rešitve, ki zahtevajo več časa po dogovoru.

Pri nas ne uporabljamo Wordpress predlog saj spletna mesta izdelujemo posebej za določenega naročnika in so unikatno zasnovana od zač etka na podlagi naprednejšega Drupal sistema, ki ga npr. uporablja tudi podjetje Tesla - www.tesla.com. Razlika med spletno stranjo po meri in WordPress predlogo je v tem, da spletna stran po meri ponuja večjo prilagodljivost, edinstvenost in optimizacijo, medtem ko WordPress predloga ponuja cenejšo in enostavnejšo izdelavo, ki pa na dolgi rok ni najboljša izbira.

Če želite objaviti svojo spletno mesto na internetu, potrebujete poleg gostovanja tudi domeno. Domena namreč predstavlja unikaten spletni naslov (URL), preko katerega vas bodo uporabniki lahko našli ter dostopali do vašega spletnega mesta. Primer domene: www.google.si

Seveda. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene kot npr. com / .net / .org / .io / .it . Poleg tega vam lahko odpremo tudi unikaten elektronski naslov kot npr. ime@podjetje.si.

Gostovanje in domena sta dva ločena pojma, ki pa sta nujno potrebna za objavo spletnega mesta na internetu. Gostovanje predstavlja storitev, ki s pomočjo zakupljenega prostora na strežniku omogoča nenehno prikazovanje (24h/dan) spletne strani ali trgovine v internetu. Domena predstavlja drugi del te enačbe in pomeni unikaten URL naslov, preko katerega obiskovalec lahko dostopa do spletnega mesta. (www.ime-podjetja.si)

Izbira ustreznega paketa gostovanja je odvisna od zahtevnosti vaših potreb. V osnovi velja pravilo, da zahtevnejše spletno mesto potrebuje tudi zahtevnejši paket gostovanja. Npr. Spletna trgovina potrebuje zaradi obdelave in shranjevanja v podatkovno bazo zmogljivejši strežnik in več zakupljenega prostora za shranjevanje. Če imate pomisleke lahko stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo pri izbiri svetovala in pomagala izbrati najprimernejšo rešitev.

Žal neobdelanih fotografij v osnovi ne pošiljamo, saj so te zajete v delovnem formatu (RAW). Ta format ni namenjen končnemu ogledu tako, da je za to potreben ustrezen program za urejanje fotografij, ki pa ga večina nima. Neobdelane fotografije vam lahko po dogovoru posredujemo preko posebne spletne povezave, kjer lahko izberete željene preden te kasneje primerno obdelamo, da sledijo zastavljenim ciljem.

Zakaj nam zaupa toliko uspešnih podjetij?
  1. Ker že več kot 25 let združujemo kreativne vizije in tehnologijo, da bi blagovnim znamkam pomagali rasti v dobi digitalne preobrazbe.
  2. Ker se vam posvetimo in svetujemo v vseh korakih od zasnove do realizacije projekta.
  3. Ker naša ekipa strokovnjakov poskrbi za vse kar potrebujete na enem mestu.
  4. Ker iščemo poslovne partnerje s katerimi dolgoročno gradimo uspešne zgodbe.
  5. Zanesljiva ter odzivna pomoč na daljavo.
Pokličite nas